Vad är ett Fotomaraton?

Alla som vill kan vara med och möta utmaningen. Amatörer och proffs, unga och gamla, Kristinehamnare och turister, alla är välkomna. Det viktigaste är att vara kreativ, ihärdig och framförallt att ha roligt!

Fotomaratonet startar vid tävlingskansliet i Kristinehamns Fotoklubbs klubblokal. Information och adress finns under "Anmälan"
Varje tävlande checkar ut och får även sitt tävlingskort där starttiden signeras. Därefter tar sig deltagarna genom Kristinehamn för att lösa de åtta olika teman som delas ut.
Vid målgång lämnar deltagarna in tävlinkgskortet in som signeras efter kontroll av deltagarens bilder.

Fotomaraton börjar 9:30 vid tävlingskansliet med en genomgång. Deltagarna får därefter själva fritt disponera tiden mellan 10:00 - 16:00 för att lösa de åtta olika temana. Tänk bara på att vara tillbaka vid tävlingskanslit senast 16:15.
Det enda färdmedel som är tillåtet under tävlingen är cykel, med undantag för rörelsehindrade som har speciella hjälpmedel.  Var och en tar lunch eller raster efter eget önskemål.
Vid målgång bjuds det på tilltugg och något att dricka, kaffe, the, dricka mm.

Vad kostar det?
Startavgiften är 100kr och betalas in senast torsdag den 24:e maj. Betalning sker via Swish eller till vårt bankgiro. 
Självklart går det att anmäla sig på plats men då blir startavgiften 120kr.
1:a 2:a & 3:e pristagarna vinner varsitt presentkort på en fotobutik som det går att handla ifrån på nätet. 1:a priset är 1000kr
Ett bonuspris kommer även att lottas ut om ett gratis medlemskap i Kristinehamns Fotoklubb.

Välkomna